http://www.firenzeguide.dk
 
 


Firenzeguide.dk's referencer
"De Angelis Viaggi har gennem 12 år samarbejdet med Anne Mette Ariani. Hun er én af de dygtigste og mest professionelle guider, vi kender. Anne Mettes fantastiske humør og fortællerglæde har gjort hende super-efterspurgt blandt mange af vores kunder.” Pernille Krøigaard, Manager, De Angelis Viaggi, Roma.

”Anne Mette er en fantastisk guide! I de 15 år, jeg har arbejdet sammen med hende, har jeg aldrig haft en gruppe, som ikke har været begejstret for hende. Hun appellerer til alle – fra skoleelever med begrænset kendskab til pensionerede gymnasielærere, der med deres store viden er alle normale guiders mareridt! Hun har en enorm viden, et suverænt overblik og et smittende engagement, og hun formår at gøre stoffet levende og let forståeligt. I forhold til hvad man får, er hun et røverkøb! Jeg kan ikke anbefale hende nok.” Ruth Tilgaard, Direktør, De Danske Vinrejser, København.

"Igennem mange år har vi arbejdet sammen med Anne Mette. Det er altid en fornøjelse at høre og læse de positive tilbagemeldinger, der kommer fra vores gæster. Med et smil og stor entusiasme ved hun lige nøjagtig i hvilken mængde, vores gæster vil høre om Firenze. Er der gæster, som spørger, så skruer Anne Mette lidt op for detaljerne, så det matcher gruppens interesse. Vores grupper er altid meget begejstrede for Anne Mettes indsats og vi vil med glæde anbefale hende" Eddy Hermeling, Kvalitets koordinator og rejseproducent, Gislev Rejser, Danmark.

"Sikken et livsstykke! Firenze er ikke Firenze uden Anne Mette, en kvinde der har indtaget ikke kun byen, men også vores hjerter fuldstændigt med uanede mængder af energi og en viden, der ingen ende vil tage. Hun giver alle besøgende en fantastisk oplevelse, hvor man ikke kan andet end falde pladask for denne kulturelle højborg og selvfølgelig også for Anne Mette, som på få sekunder smitter alle med sin livsglæde og store kærlighed til Firenze." Signe Lundh, manager, Bell'Italia Travel, Lago di Garda.

"Anne Mette forstår at formidle sin enorme viden på en forførende og humoristisk måde.
Hun er ganske enkelt et dejligt menneske, som med sit positive væsen forstår at begejstre.
Vi har fornøjelsen af at sende hundredvis af gæster til Anne Mettes vidunderlige hjemby med lutter glade gæster til følge." Lasse Borch, produktchef for Italien, 65-Ferie, København.

"Hos Kulturrejser Europa samarbejder vi med Anne Mette på vores rejser til Toscana og ikke mindst på de rejser, hvor vi bor i Firenze under hele rejsen.
Anne Mettes viden om Toscana og i høj grad Firenze er enorm. Hun forstår at formidle denne viden på en meget interessant og levende måde, hvilket afspejler sig i de mange positive tilbagemeldinger, vi modtager fra vores gæster efter deres besøg i Firenze." Lars Henriksen, direktør Kulturrejser Europa, København. 
Firenzeguide.dk / Tel: +39 055 754 958 / Mobil: +39 33 8975 6293 / E-mail: info@firenzeguide.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net